Respect, ontwikkeling van persoonlijke kwaliteiten en werkhouding tot elkaar

Elke organisatie heeft zijn eigen visie en werkwijze. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat er zo efficiënt als mogelijk gewerkt moet worden. Personeel werkt het beste wanneer het zich vertrouwd, verbonden en verantwoordelijk voelt binnen het bedrijf. Dit voor onder meer de bedrijfsvoering, de werkzaamheden, de aandacht voor communicatie en onderlinge sfeer met collega’s. B2B Adventure zorgt ervoor dat in de werksfeer zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen en kwaliteiten naar boven komen en worden opgenomen. Door de activiteiten beleeft een team plezier en gaat opnieuw en beter samenwerken als ooit tevoren.

B2B Adventure biedt 5 producten aan voor bedrijven, maar wij staan ook open voor wensen vanuit de praktijk.

 1. Team kennismaking. Een intensieve kennismaking van collega’s met actieve werkvormen. Tijd voor openheid en betrokkenheid. Persoonlijke eigenschappen en talenten worden zichtbaar en kunnen worden toegepast in het dagelijks leven. Een open en vertrouwelijke sfeer is belangrijk, omdat hieruit samenwerkingsafspraken gemaakt kunnen worden en kunnen worden nageleefd. 
 2. Team Check-up. In korte tijd geven wij teamleden inzicht in hoe zij zichzelf en het team zien en ervaren. We behandelen hierin meerdere thema’s. Daarbij haken we in op thema´s die naar voren komen en zoomen in op kernpunten van samenwerking zodat er weer een frisse start kan worden gemaakt.
 3. Teambuilding. Het herkennen, erkennen en inzetten van individuele en team kwaliteiten staan hierin centraal. Er vormt een haalbaar plan voor op de werkvloer, met haalbare doelen en afspraken voor een plezierige samenwerking.
 4. Team Training. Verdeeld over twee maanden zorgen we dat teams en afdelingen efficiënter gaan samenwerken. We doorbreken de vaste patronen en creëren nieuwe kansen en mogelijkheden voor ieder team. Mensen gaan actief reflecteren en we gaan diepere theorie verwerken dan in de overige programma's.
 5. Team Ontwikkeling. Deze training is verdeeld over 6 maanden. Het is een verdieping van onze Team Training. De integratie van verschillende theoretische modellen voor communicatie, feedback en teamwork gaan we daadwerkelijk toepassen op de werkvloer. We sturen aan op meer eigen verantwoordelijkheid en het bewaken van individuele- en team processen om in de toekomst efficiënter te werken.  

Voordelen uit onze programma´s

 • Verfrissende en vernieuwende kijk op het team
 • Plezier en ontspanning gaan hand in hand
 • Openheid en vertrouwen is de basis om resultaat te boeken
 • Persoonlijke en teamontwikkeling krijgen allebei aandacht
 • Communicatie verbetering voor betere samenwerking
 • Ruimte geven aan elkaars kwaliteiten
 • Afstemmen omgangswensen
 • Realistische doelen stellen
 • Plan van aanpak voor op de werkvloer

Meer info? Bekijk ook onze video voor bedrijven.

Benieuwd naar onze programma´s? Lees er meer over op de onderliggende pagina´s.

Team kennismaking: Het fundament voor elk team!

Wil je een goede basis leggen in het team voor een toekomstige samenwerking? Is het belangrijk om elkaar op een actieve manier te leren kennen en een gezamenlijk doel te stellen gekoppeld aan een aantal waardevolle afspraken? Kies dan voor onze Team Kennismaking!

Meer informatie

Team Check-up: Waar staan we als team?

Een auto heeft jaarlijks onderhoud nodig, waarom dan een team niet? Een regelmatige check van een team is in de samenwerking de sleutel tot succes, ook voor gezonde teams!

Meer informatie

Teambuilding: Bouwen aan vertrouwen

Wil je een nieuw team vormen of een bestaand team stimuleren/uitdagen voor nieuwe inzichten om deze op een hoger plan te tillen? Door dit programma komen teamleden weer dichter tot elkaar waardoor er beter wordt samengewerkt.

Meer informatie

Team Training: Ontdek je kracht!

Met deze training halen we mensen uit hun comfortzone, zo komt er ruimte voor nieuwe inzichten en een betere samenwerking. Opbouwend over de dagdelen verdeeld verwerken we de theorie en zetten we deze effectief en praktisch in. Een sterkte&zwakte analyse en reflectie op gedrag en teamsituatie zijn onderdeel van het [...]

Meer informatie

Team Ontwikkeling: Stevig verder!

Is jullie team klaar om intensief aan het werk te gaan? Het programma Team Ontwikkeling van B2B Adventure brengt de persoonlijkheden binnen het team en de werking daarvan naar een hoger niveau. Samen zorgen we voor diepgang in de interne communicatie en behandelen we theoretische modellen die we praktisch in gaan [...]

Meer informatie