B2B Adventure heeft zich gespecialiseerd in persoonlijke groei en groepsontwikkeling. We werken met een enthousiast en professioneel team waarbij we een landelijke dekking hebben. Door een unieke mix van trainers, coaches en instructeurs zijn wij in staat om meer kwaliteit te bieden, omdat we situaties beter inzien, begrijpen en durven in te spelen. Wij onderscheiden ons door een brede algemene kennis en grote ervaring met (bijna) elke doelgroep.

Aan de hand van onze pijlers bieden wij programma´s op drie niveaus aan:

  1. Ontspanning: Losse outdoor-activiteiten en programma’s voor iedereen gericht op plezier en ontspanning.
  2. Avontuur: Uitdagende, actieve outdooractiviteiten en programma’s voor teams en individuen waarbij ontspanning en ontwikkeling samenkomen.
  3. Ontwikkeling: Trainings- en coachingsprogramma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van teams waarbij wordt gewerkt aan specifieke doelen of thema’s.

Bij elke training/programma staat aangegeven welke van de drie kerningrediënten de grootste rol heeft. Bijvoorbeeld bij onze doelgroep bedrijven zit een duidelijk opbouw in de vijf omschreven trainingen. In "Kennismaking" zit het meeste plezier en in "Team Ontwikkeling" zit de diepste ontwikkeling.

Ervaar hoe onze gepassioneerde en energieke trainers de kern van een team, een klas, een groep of een individu zichtbaar kunnen maken om ingesleten patronen te veranderen. Laat jezelf of jullie team coachen tijdens deze actieve trainingen en ontdek wat voor jou succesvolle interventies zijn.