Professional programma’s, beleef ervaringsleer voor jouw werk en de doelgroep

Ervaringsleer is de methode waar B2B adventure mee werkt en goede resultaten mee boekt. Tijdens de activiteiten halen wij mensen uit hun comfortzone. Hierdoor ontdekt iemand waar zijn grenzen liggen en nieuwe mogelijkheden. Door reflectie en begeleiding zorgt deze ervaring voor persoonlijke ontwikkeling. Misschien is dit voor jou als professional geen verassing. Waar je wel blij verrast door zal zijn is dat na het volgen van onze cursus je eigen kennis en kunde is vermenigvuldigd!

We bieden 3 producten aan voor professionals

  1. Beleef en ontdek de PA methode: Dit is een kennismaking met de methodiek. Je gaat zelf ervaringsleer beleven en kan ervaringsleer daardoor ook makkelijker bij jouw eigen doelgroep toepassen.
  2. Activiteit als middel. We gaan doelgerichter in op de theorie en praktijk van ervaringsleer. Je zult leren welke activiteiten, waarom en hoe je het kan gaan toepassen op jouw doelgroep.
  3. Zicht en inzicht. Je gaat intensief beleven waarom en hoe deze methode werkt. Wij zorgen voor meer zicht en inzicht in het toepassen van de methodiek. Met de vele handvatten heb je een goed pakket om te gebruiken binnen jou eigen werk.

Voordelen uit onze programma´s

  • Zelf Beleven
  • Leren over methodiek ervaringsleer
  • Hoe en waarom welke activiteiten toepassen
  • Feedback en reflectie
  • Doelgerichte handvatten voor je eigen werk

Benieuwd naar onze programma´s? Lees er meer over op de onderliggende pagina´s.

Kom en Ontdekdag

Een dynamische, actieve en uitdagende dag voor iedereen die kennis wil maken met onze werkwijze en dit wil leren inzetten met groepen.

Meer informatie

Begrijpen | 3 daagse cursus ervaringsleren

Om je te laten ontdekken wat wij precies doen, nemen we je mee in het avontuur: Activiteiten leren inzetten als middel. Je maakt kennis met de theorie en de achterliggende gedachten. Daarbij zullen er minimaal 25 nieuwe activiteiten worden aangeboden om kennis te kunnen vergroten

Meer informatie

Integreren | 3 daagse cursus ervaringsleren

Samen gaan we je kennis in het begeleiden van jongeren uitbreiden. De theorie gaan we oefenen met interessante activiteiten. Na de cursus kan je jongeren nog beter ondersteunen, onder andere in hun drang naar zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Meer informatie