Pedagogische & therapeutische buitensportprogramma's

B2B Adventure heeft een brede achtergrond in het organiseren van pedagogische buitensportprogramma's. De natuur, buitensport, outdoor & adventure als middel is voor ons een belangrijk uitgangspunt om een aantal processen sneller en effectiever te bereiken.

We doen verschillende interventies in een bosrijke omgeving ver weg van de dagelijkse stressituaties, gecombineerd met doelgerichte activiteiten om het maximale uit jezelf/een groep te halen.

Back to Basic

B2B Adventure is de vaste samenwerkingspartner van jeugdhulverleningstraject Back to Basic. Binnen dit traject zijn wij verantwoordelijk voor alle bijeenkomsten die georganiseerd worden voor de jongeren en haar ouders. Gedurende de trajecten van Back to Basic, leer je vaardigheden waarmee je thuis, op school en in je vrije tijd verder kunt. Ouders, school en andere voor jou belangrijke personen betrekken we om nog meer resultaat te kunnen boeken. Je staat er niet alleen voor. Kernwoorden van de coaches zijn: doelbewust, duidelijk en met een groot hart. Coaches komen uit de wereld van het jongerenwerk, politie, justitie, defensie, gezondheidszorg, jeugdzorg, onderwijs en sport. Alle coaches van Back to Basic hebben een gedegen opleiding achter de rug.

Voor meer informatie kun je terecht op http://www.btobasic.nl.

Benieuwd naar onze programma´s? Lees er meer over op de onderliggende pagina´s.

Individuele Dagbesteding

B2B Adventure heeft een goed fundament in het organiseren en invullen van individuele dagbestedingen voor jongeren.

Meer informatie

Activiteiten dagen of kampen voor jeugdzorg

Voor vastgelopen of personen die dreigen vast te lopen organiseert B2B Adventure educatieve meerdaagse activiteiten. Dat kan voor één persoon zijn maar ook voor personen die er dicht bij staan. Hierbij is het doel een intensieve periode te beleven waarbij men beter luistert, er beter wordt samengewerkt en dat [...]

Meer informatie

Gezinstrajecten. Verdient het gezin beter contact?!

Loopt het gezin vast en je wilt het roer omgooien? Wil je nader tot elkaar komen en ook individueel er weer positief uit komen? Naast de bijeenkomsten zorgt thuisbegeleiding voor hulp bij het dagelijks toepassen van de verbeterde omgangsvormen.

Meer informatie

Jongerentraject. Volle kracht naar een duidelijke toekomst!

Jongeren krijgen te maken met veranderingen in zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Door middel van de activiteiten van B2B Adventure, ontdekken de jongeren hoe ze hun kwaliteiten daarvoor kunnen inzetten. Verdere thema’s zijn respect, discipline, autoriteit en communicatie.

Meer informatie